Monday, November 12, 2012

Lama dah tak update

Dah seminggu tak bukak email, baru kejap tadi berkesempatan, terima kasih buat semua yang menghantar email, maaf sebab tak dijawap. Kebelakangan ni selalu je sebok, office pun baru je siap buat 5S fasa pertama, lagi dua bulan  HQ nak datang buat pemeriksaan. Banyak lagi yang nak kena dibuat. Adeehh...

Semalam sempat jugak tengok-tengok koleksi, dah lama betul tak berkunjung ke tukang-tukang yang ada. Blog ni pon dah rasa malas nak update. hehehe..

Buat semua rakan-rakan sehobi, maaf ya, parang-parang dalam blog ni sebenarnya bukan tuk di jual, sekadar tempat untuk mempamerkan koleksi semata-mata, ramai yang tanya saya kalau-kalau ada koleksi dalam blog ni tuk di jual. Saya cadangkan buat sesiapa yang berminat, bolehlah buat tempahan terus ke tukang, no handphone ada dalam blog ni, rajin-rajin la click-click..

Alang-alang dah menaip ni, saya nak memperkenalkan dua blog yang dicadangkan kepada saya oleh En. Lan Halmi dan En Mazlan;


Silalah berkunjung ke laman tersebut, banyak jugak informasi baru yang boleh rakan-rakan semua pelajadi di sana.

2 comments:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete