Monday, November 12, 2012

Lama dah tak update

Dah seminggu tak bukak email, baru kejap tadi berkesempatan, terima kasih buat semua yang menghantar email, maaf sebab tak dijawap. Kebelakangan ni selalu je sebok, office pun baru je siap buat 5S fasa pertama, lagi dua bulan  HQ nak datang buat pemeriksaan. Banyak lagi yang nak kena dibuat. Adeehh...

Semalam sempat jugak tengok-tengok koleksi, dah lama betul tak berkunjung ke tukang-tukang yang ada. Blog ni pon dah rasa malas nak update. hehehe..

Buat semua rakan-rakan sehobi, maaf ya, parang-parang dalam blog ni sebenarnya bukan tuk di jual, sekadar tempat untuk mempamerkan koleksi semata-mata, ramai yang tanya saya kalau-kalau ada koleksi dalam blog ni tuk di jual. Saya cadangkan buat sesiapa yang berminat, bolehlah buat tempahan terus ke tukang, no handphone ada dalam blog ni, rajin-rajin la click-click..

Alang-alang dah menaip ni, saya nak memperkenalkan dua blog yang dicadangkan kepada saya oleh En. Lan Halmi dan En Mazlan;


Silalah berkunjung ke laman tersebut, banyak jugak informasi baru yang boleh rakan-rakan semua pelajadi di sana.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment